NFT:n ymmärtäminen vuonna 2022

SPV-yhtiöiden toimitusjohtaja ja varapuheenjohtaja Red Hook Capitalissa, joka on yli neljän sukupolven ajan yhteissijoittaneiden vipuyritysten perhe.

Non-fungible token (NFT:t) suosio kasvaa, ja joidenkin ihmisten on vaikea ymmärtää jotain uutta. DappRadarin mukaan NFT:n kauppavolyymi vuonna 2021 oli 24,9 miljardia dollaria. Se on enemmän kuin 95 miljoonaa dollaria vuonna 2020. Kun lisäät tutkimusta yhdessä tässä annettujen tietojen kanssa, voit hankkia itsellesi peruskoulutuksen ja ymmärtää NFT:t.

Mikä on NFT?

NFT Artwork on tunnetuin NFT-tyyppi. Tarjolla on myös keräilyesineitä, kauppakortteja, tapahtumalippuja, musiikkia, pelaamista, hyväntekeväisyyttä, suuria urheiluhetkiä (digitaaliset videoleikkeet), internetmeemejä, virtuaalimuotia jne.

Ethereum on lohkoketjuesimerkki NFT:lle, koska sen uskotaan olevan blue-chip-status kryptovaluuttamaailmassa ja sen mahdollinen maine älykkäissä sopimuksissa. Jokainen NFT on ainutlaatuinen, ja kerättävälle NFT:lle on markkinat. Solana on esimerkki uudemmasta kryptovaluutasta, jota voidaan käyttää NFT:iden lyömiseen SolSea-nimisellä markkinapaikalla. Lisää markkinapaikkoja on tulossa. OpenSea.io on esimerkki markkinapaikasta, jossa voit lyödä, ostaa ja myydä NFT:itä eri kokoelmista. On olemassa ohjenäyttöjä, jotka auttavat ihmisiä aloittamaan NFT:n käytön. Siellä on huutokauppa, jossa ihmiset voivat listata ja tehdä tarjouksia äskettäin lyödystästään NFT:stä. On jopa NFT-promootioyrityksiä, jotka auttavat markkinoimaan NFT:täsi, jotta voit saada niistä paremmat hinnat.

Mitä ovat markkinapaikat?

Siellä on erilaisia ​​markkinapaikkoja, ja olen kerännyt viiteen tarjotakseni opettavaisia ​​esimerkkejä eri markkinapaikoista.

Siellä on anime-tyylisiä digitaalisia taideteoksia esittelevä markkinapaikka, jossa haltijat saavat ilmapisaroita, pääsyn live-tapahtumiin ja heistä tulee osa taide-yhteisö-kulttuuriverkostoa, jossa on suunnitelmia vaatelinjoista ja muista eduista.

Toinen markkinapaikka koostuu Niken omistaman RTFKT-nimisen digitaalisen taidestudion (lausutaan ”artefaktiksi”) 3D-tyylisistä muokattavissa olevista avatareista.

Digitaalinen ”pursiseura”, jossa tämän NFT:n omistaminen tarjoaa myös jäsenetuja.
Huikea lajike yllä olevasta pursiseurasta samojen valmistajien Yuga Labsilta.

Siellä on myös markkinapaikka, jossa on taiteilija Josien ainutlaatuisia NFT:itä, jotka ovat kokonaan ethereumin lohkoketjussa.

Missä muualla NFT:t näkyvät?

On olemassa toinen markkinapaikka, joka keskittyy NFT-peleihin ja autokeräilijöille ethereum-lohkoketjussa. Se voi tarjota kilpailuja, palkintoja ja eksklusiivisia tarjouksia näiden NFT:iden haltijoille. Näistä tulee itse ajavia autoja metaversessa. Voit ehkä lisätä tekoälyä täältä ostamaasi NFT:hen vaihtoehtona. On spekuloitu, kuinka suosittuja näistä tulee. Saattaa olla rajoitus, joka sallii vain viiden tämän nimenomaisen NFT:n lyönnin lompakkoa kohden. Tämä kilpa-autoaiheinen NFT-peli saattaa tulla äärimmäisen suosituksi yli miljardin F1-fanien ansiosta maailmanlaajuisesti.

Cointelegraphin mukaan: ”Se on kokoelma 10 250 erittäin ainutlaatuista kilpa-mestariteosta, jotka ovat saaneet vaikutteita F1:stä. Valmistaudu kokemaan erilaisia ​​metaversumitodellisuuksia Meta F1 Clubilla. Omistajamme voivat viihdyttää itseään upeilla multimap-ajotapahtumilla metaversessa, kilpailla muiden kanssa ja voittaa saman kuin mikä tahansa tosielämän mestaruus.”

Vuoden 2019 NFT-peli nimeltä F1 Delta Force menetti lisenssin uusimissopimuksen ja suljettiin äskettäin. Sen uskottiin olevan alussa suosittu, mutta haalistunut, ja F1 Delta Force -pelien NFT-pelien oikeudellisia riskejä eivät ehkä ymmärtäneet niiden ostajat.

Miksi ihmiset käyvät kauppaa NFT:llä?

Monet ihmiset yrittävät käydä kauppaa NFT:llä tuottaakseen voittoa. Tarinoita kannattavasta NFT-kaupankäynnistä kerrotaan laajemmin kuin ihmisistä, joiden NFT-kokoelmat ovat alentuneet markkina-arvoltaan. Ei ole mitään takeita siitä, että sijoituksesi NFT:iin on kannattavaa, vaikka monet ihmiset toivovatkin näin. NFT-kokoelmat ovat joillekin ihmisille eräs uhkapelimuoto. NFT-markkina-arvot voivat olla yhtä vaihtelevia kuin taustalla oleva kryptovaluutta. Tieto verkossa voi olla enemmän huhua kuin kovat taloudelliset mittarit, jotka saatat löytää julkisen yhtiön vuosikertomuksesta.

Kun yhä useammat yrityssponsorit tulevat NFT-maailmaan, ihmiset spekuloivat, että vuosi 2022 on vuosi, jolloin NFT:t siirtyvät valtavirtaan. NFT:n tulevaisuuden suhteen on kuitenkin suuri kuilu, jopa kryptovaluutta-avaruudessa. Yksi asia, josta molemmat osapuolet voivat olla samaa mieltä, on se, että kiinnostus NFT:tä kohtaan on lisääntynyt, mikä edistää innovaatioita ja mielikuvitusta.

Jälleen tämä tarjoaa perusopetustietoa NFT:n historiallisesta maisemoinnista, mutta en missään nimessä halua lukijoiden uskovan, että nämä tiedot edustavat NFT-maisemaa toukokuussa 2022. Paremmin tai huonommin NFT-maisemointi ei muutu kuukausittain tai viikoittain, vaan minuutilla. Pysy kouluttautuneena lukemalla usein.

Olet aina opiskelija, koska maailma muuttuu joka zeptosekunti – JD Morris

JD Morris ei omista tai ole suhdetta mihinkään tässä artikkelissa mainituista yrityksistä. Hänen rahastorahastonsa, RHC 21 LLC (RHC), on toiminut useissa krypto- ja NFT-yrityksissä riskipääomarahastojen kautta. Nämä rahastot toimivat tällä hetkellä RHC:stä riippumattomasti, ilman RHC:n ohjausta.

Vastaa