Parhaat tekniset urat 2022: kilpailukykyisimmät työpaikat

Kaikille on selvää, että teknologiateollisuus kukoistaa. Siksi nyt on täydellinen aika oppia parhaista tekniikan ammateista Yhdysvalloissa.

Nämä ovat parhaita teknologiauraa, koska ne tarjoavat korkeat palkat, lupaavaa työllisyyden kasvua ja erinomaiset tyytyväisyysluokitukset. Näissä teknisissä työpaikoissa on myös kilpailukykyiset etupaketit, mukaan lukien sairausvakuutus, eläkesuunnitelmat ja muut edut.

Ja mikä parasta, uusien lyhytaikaisten koulutusohjelmien, kuten bootcampien koodaamisen, avulla voit oppia koodaamaan ja aloittaa urasi tekniikan alalla nopeammin kuin koskaan.

25 parasta tulevaisuuden teknistä uraa

Tässä on luettelo vuoden 2022 parhaista teknisistä töistä sekä kunkin IT-työn työnkuvaukset:

1. Tekoäly (AI) / koneoppimisinsinööri

Keskimääräinen peruspalkka: 146 085 dollaria
Työpaikkojen kasvu 2015–2018: 344 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Tekoäly- ja koneoppimisen insinööreillä on suuri kysyntä, kun teknologiateollisuus siirtyy kohti nousevaa automaation alaa. Näin ollen tekoäly ja koneoppimiskeikat ovat useimmilla mittareilla tulevaisuuden parhaita teknisiä työpaikkoja. Esimerkkinä tästä on alan korkea ennustettu kasvuvauhti.

Tekoälyinsinöörit käyttävät aikaansa big datan avulla kouluttaakseen malleja, jotka liittyvät luonnollisen kielen käsittelyyn, talouden ennustamiseen ja kuvantunnistukseen. Heillä saattaa olla kätensä Internet of Things (IoT) -teknologian kehittämisessä. Tekoäly (AIoT) on saamassa vetoa ympäri maailmaa.

Kuinka tulla tekoälyinsinööriksi
Päästäksesi tekoälyinsinööriksi, sinun on ansaittava valtakirjasi kahdella vaihtoehdolla. Voit suorittaa kandidaatin tutkinnon tekoälystä ja koneoppimisesta, tietojenkäsittelytieteestä, datatieteestä tai millä tahansa siihen liittyvällä IT-alalla. Maisterin tutkintoa mainituilla aloilla suositellaan uralla etenemiseen.

Toinen tapa on ilmoittautua datatieteen bootcampille, joka on erikoistunut tekoälysuunnitteluun. Riippumatta siitä, minkä polun valitset, sinun on varustettava itsesi seuraavilla ominaisuuksilla:

Ohjelmointitaidot (Opi Python, Java, R tai C++)
Sovellettavan matematiikan tuntemus
Neuroverkkojen tuntemus
Kyky tehdä monia asioita

2. Data Scientist

Mediaanivuosipalkka, 2019: 100 560 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 15 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Organisaatiot ja yritykset keräävät yhä enemmän dataa joka päivä. Siksi on tärkeää, että meillä on tietotieteen asiantuntijoita. Datatieteilijät käyttävät työaikansa keräämällä, puhdistamalla ja esittämällä tietoja organisaatioille, jotta he voivat tehdä tietoisia päätöksiä.

Tietotekniikan avoimien työpaikkojen määrä on valtava, eikä se osoita merkkejä hidastumisesta. Tämän suuren kysynnän vuoksi datatutkijan rooli on helppo valinta mihin tahansa parhaiden teknologiatehtävien luetteloon. Glassdoorin mukaan datatiede on yksi parhaista ammateista työtyytyväisyysluokituksen suhteen.

Kuinka tulla datatieteilijäksi
Suorita kandidaatin tutkinto tietotekniikasta, tietojenkäsittelytieteestä tai muusta vastaavasta alasta. Voit myös ilmoittautua datatieteen bootcampille aloittaaksesi urasi. Useimmat datatieteilijät suorittavat myöhemmin maisterin tai tohtorin tutkinnon.

Muista päivittää taitosi uusilla tavoilla kerätä, analysoida ja tulkita tietoja. Voit tehdä tämän ilmoittautumalla verkkokursseille, joilta voit oppia esimerkiksi big datasta ja Hadoopista.

3. Tietoturva-analyytikko

Mediaanivuosipalkka, 2018: 98 350 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 32 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Tietokoneet ja digitaalinen tieto kattavat edelleen paljon liike-elämässä. Siksi tarvitsemme tietoturva-analyytikoita. He työskentelevät etulinjassa suojatakseen tietojärjestelmiä kyberuhkilta.

Tietoturva-analyytikot ovat välttämättömiä käyttäjätietojen ja arkaluonteisten yritystietojen suojaamisessa. He käyttävät erilaisia ​​strategioita varmistaakseen tietojemme turvallisuuden ja yritykset käyttävät tehokkaita suojajärjestelmiä hallituksen määräysten mukaisesti.

Tietoturva-analyytikko
Monet työnantajat odottavat kandidaatin tutkintoa tietojenkäsittelytieteestä, ohjelmoinnista tai vastaavalta alalta. Tietoturvaanalyytikon virkaan on kuitenkin mahdollista saada ilman tutkintoa. Jos sinulla on sertifiointi ja/tai merkittävä kokemus IT- ja kyberturvallisuudesta.

4. Ohjelmistoinsinööri

Mediaanivuosipalkka, 2018: 105 590 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 21 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Ohjelmistosuunnittelu on yksi tämän luettelon monipuolisimmista tekniikan ammateista. Ajattele sitä – käytät ohjelmistosuunnittelijoiden työtä päivittäin. Ohjelmistoinsinöörit ovat kehittäneet puhelimesi sovellukset. Internet-selaimesi ovat ohjelmistosuunnittelijoiden suunnittelemia.

Melkein kaikilla toimialoilla maailmassa käytetään jonkinlaista ohjelmistoa. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistosuunnittelijoiden työpaikkojen määrä ei vähene pian. Glassdoorin mukaan kokeneet Linux-ohjelmistosuunnittelijat voivat ansaita 134 000 dollaria vuodessa.

Ohjelmistoinsinööriksi tuleminen
Jos olet kiinnostunut tästä kukoistavasta alasta, on olemassa useita tapoja päästä ohjelmistosuunnittelijan työpaikkoihin. Jotkut kehittäjät valitsevat tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tai maisterin tutkinnon.

Mutta yhä useammat teknologiayritykset ja muut työnantajat ovat yhä vähemmän kiinnostuneita hakijoista, joilla on tietojenkäsittelytieteen korkeakoulututkinnot. Sen sijaan he keskittyvät etsimään ehdokkaita, joilla on käytännön kokemusta ohjelmistosovellusten kehittämisestä.

Jos etsit polkua, joka on nopeampi ja edullisempi mutta yhtä intensiivinen, tutustu koodauksen bootcampsiin. Nämä käynnistysleirit opettavat sinulle ohjelmistosuunnittelun perusteet. Valitsemasi ohjelman loppuun mennessä tiedät kaiken ohjelmoinnin. Saatavilla on myös paljon mahtavia online-koodausleirejä, jos et voi osallistua henkilökohtaisesti.

5. Tietojenkäsittelytieteen tutkija

Mediaanivuosipalkka, 2018: 118 370 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 16 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Tietojenkäsittelytiede on yksi tuottoisimmista ja palkitsevimmista tekniikan ammateista. Tietojenkäsittelytieteen tutkijat ovat teknologisen innovaation eturintamassa. He tutkivat ja löytävät uusia tapoja tehdä uskomattomia asioita tietotekniikan avulla ja edistää kehitystä. BLS:n mukaan tämän ammatin näkymät ovat erinomaiset, ja avoimuusmäärät kasvavat paljon keskimääräistä nopeammin.

Miten tulla tietokonetutkijaksi
Tietojenkäsittelytutkijan rooliin saamiseksi tarvitset vähintään kandidaatin tutkinnon tietojenkäsittelytieteestä tai tietojärjestelmistä. Myöskään maisterintutkinnon kanssa ei voi koskaan mennä vikaan.

6. Data-analyytikko

Mediaanivuosipalkka, 2019: 118 370 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 16 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Nykypäivän yritysmaailmassa data on kuningas. Tästä syystä yhä useammat työnantajat ja rekrytoijat etsivät työntekijöitä, joilla on vahvat data-analytiikkataidot. Heidän joukossaan ovat dataanalyytikot.

Dataanalyytikoiden tulee osata tulkita dataa. He varmistavat tietojen tarkkuuden ja löytävät parhaat tavat käyttää näitä tietoja. Vaikka jotkut analyytikot pelkäävät, että ne voidaan korvata tekoälyjärjestelmillä, totuus on, että tämän ammatin markkinanäkymät ovat erinomaiset.

Kuinka tulla tietoanalyytikkoksi
Vaikka datatieteen ja data-analytiikan perustutkinto riittää, myös taloustieteen, tilastotieteen ja matematiikan tutkinnon suorittaneet voivat tehdä leikkauksen. Yhä useammat oppijat päättävät myös osallistua data-analytiikan bootcamreihin, jotka kestävät kolmesta kuukaudesta alle vuoteen.

7. IT-päällikkö

Mediaanivuosipalkka, 2018: 142 530 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 11 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Toinen upea tekninen työ on IT-hallinta. IT-johtajat keskittyvät yrityksen tietotekniikka-alaan. He suunnittelevat ja koordinoivat kaikkea, mitä tämä osasto tekee. He etsivät tapoja parantaa IT-järjestelmiä ja ovat vastuussa erittäin ammattitaitoisista teknisistä ryhmistä.

Kuinka tulla IT-päälliköksi
IT-päälliköksi päästäksesi sinulla tulee olla vähintään kandidaatin tutkinto tekniikan aloilta, kuten tietojärjestelmät, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka.

Koska tulet johtamaan tiimiä, sinun on kehitettävä taitojasi ja tietojasi projektinhallinnassa. Verkossa on paljon projektinhallintakursseja ja sertifikaatteja, jotka palvelevat tätä tarkoitusta.

8. Tietokannan järjestelmänvalvoja

Mediaanivuosipalkka, 2018: 90 070 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018–28: 9 % (keskimääräistä nopeampaa)
Tietokannan ylläpitäjät, kuten datatieteilijät, työskentelevät suurten digitaalisten tietojen kanssa ja auttavat asiakkaita hallitsemaan tietoja. DBA:t ylläpitävät tietokantoja ja varmistavat, että tietokonejärjestelmät toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja tehokkaasti.

Kuinka tulla tietokannan ylläpitäjäksi
Tietokannan ylläpitäjillä on yleensä tietojenkäsittelytieteen, informaatiotieteen tai vastaavan alan kandidaatin tutkinto. Voit myös olla tietokannan ylläpitäjä, jolla on apulaistutkinto millä tahansa tieto- ja viestintäteknologiaan (ICT) liittyvällä alalla. Voit myös harkita tietokannan järjestelmänvalvojan sertifioinnin hankkimista, jonka tarjoavat yritykset, kuten Oracle, IBM, Microsoft ja MongoDB.

9. Web-kehittäjä

Mediaanivuosipalkka, 2019: 78 662 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 13 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Verkkokehittäjät käyttävät ohjelmointikieliä, kehyksiä ja suunnittelustrategioita verkkosivustojen ja sovellusten rakentamiseen ja ylläpitämiseen. He ovat vastuussa siitä, että kaikki teksti, kuvat, videot ja muut suunnitteluelementit näytetään oikein sivulla.

Internet on tullut jäädäkseen, ja pätevien verkkokehittäjien tarve kasvaa edelleen lähitulevaisuudessa. On myös useita tieteenaloja.

Käyttöliittymän verkkokehittäjä
Käyttöliittymäkehittäjä suunnittelee verkkosivuston osia, jotka käyttäjä näkee. He valvovat kaikkia verkkosivuston suunnittelun näkökohtia, joihin liittyy käyttökokemus ja käyttöliittymä. Vaikka käyttöliittymän kehittäminen sisältää visuaalisia suunnitteluelementtejä, se vaatii silti koodauskielten, kuten JavaScriptin, tuntemusta.

Backend Web Developer
Taustakehittäjät työskentelevät näkymättömien elementtien, kuten palvelimen ja tietokantojen, parissa. Sivustot, jotka keräävät tietoja, sallivat käyttäjien kirjautua sisään ja käyttävät erilaisia ​​ohjelmistoja, tekevät niin taustakehittäjän työn seurauksena. Taustakehittäjän on osattava useita koodauskieliä, kuten Java, Python ja Ruby.

Full Stack Web Developer
Täyden pinon kehittäjät ovat erityisen kysyttyjä. He pystyvät hoitamaan sekä etu- että taustaverkkokehittäjätehtävät.

Riippumatta siitä, minkä alan valitset, verkkokehittäjät tuovat komeat palkat. Verkkokehittäjät ovat jokaisen käyttämäsi verkkosivuston ja verkkosovelluksen takana, mukaan lukien tämä. USA Todayn mukaan verkkokehityksellä on uran korkeimpia työtyytyväisyysluokituksia.

Kuinka tulla verkkokehittäjäksi
Verkkokehittäjien kysynnän vuoksi viime vuosina on ilmaantunut useita alustoja täyttämään kykyjen putki. Pyrkivät kehittäjät voivat joko ansaita tietojenkäsittelytieteen tai ohjelmistotekniikan kandidaatin tutkinnon tai osallistua verkkokehityksen bootcampille.

10. Tietokonelaitteisto-insinööri

Mediaanivuosipalkka, 2018: 114 600 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 6 % (keskimääräistä nopeaa)
Tietokonelaitteistoinsinöörit suunnittelevat, rakentavat ja korjaavat fyysisiä piirejä, jotka saavat tietokoneet toimimaan. Ja vaikka ohjelmistot ovat teknologiateollisuuden kasvot, teknologiayritykset tarvitsevat edelleen laitteistoammattilaisia. Laitteistoinsinöörit ovat hyvin palkattuja, ja asema tarjoaa käytännönläheisen lähestymistavan, joka houkuttelee monia ihmisiä.

» LISÄÄ: Työpaikan löytäminen Caltransissa: Tarkista viraston työnhakulautakunta
Miten tulla tietokonelaitteisto-insinööriksi
Tie tietokonelaitteisto-insinööriksi alkaa yleensä korkeakoulussa tietojenkäsittelytieteen tai tietotekniikan kandidaatin tutkinnon kautta. Voit myös oppia lisää tietokonelaitteistoista verkkokurssien kautta.

11. Tietokonejärjestelmäanalyytikko

Mediaanivuosipalkka, 2018: 88 740 dollaria
Työpaikkojen kasvu 2018–2028: 9 % keskimääräistä)
Tietojärjestelmäanalyytikot ovat tärkeitä, koska tekniikka muuttuu nopeasti. Nämä ammattilaiset analysoivat yritysten tietokonejärjestelmiä ja tekevät päivityksiä järjestelmien tehostamiseksi. Tietojärjestelmäanalyytikot ovat listallamme parhaiden IT-työpaikkojen luettelossa korkeiden työtyytyväisyysarvostelujen ja kilpailukykyisen palkan ansiosta.

Miten tulla tietokonejärjestelmäanalyytikoksi
Jos haluat tulla tietokonejärjestelmäanalyytikoksi, ansaitse kandidaatin tutkinto jollakin seuraavista aloista:

Tietokone Tiede
Johdon tietojärjestelmät (MIS)
Tietokonejärjestelmäanalyysi
Tietotiede
Liiketoiminnan analytiikka

12. DevOps-insinööri

Keskimääräinen vuosipalkka, 2019 (Glassdoor): 111 311 $
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 21 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
DevOps-insinöörit työskentelevät ensisijaisesti ohjelmistotuotannon parissa ja valvovat koodijulkaisuja varmistaakseen, että kaikki sujuu ongelmitta. Heidän tehtävänsä on löytää, missä ohjelmisto on tehoton, ja varmistaa, että kaikki toimii mahdollisimman tehokkaasti.

He tekevät tämän valvomalla ohjelmistoa, suorittamalla sen vianmäärityksen ja muokkaamalla tai konfiguroimalla sitä tarvittaessa. Parasta on, että useimmat teknologiayritykset ovat nyt avoimia etätyölle, kun etätyö helpottuu. Tämä tekee DevOps-insinööristä yhden markkinoiden parhaiten palkatuista etätöistä.

Kuinka tulla DevOps-insinööriksi
Suorita tietojenkäsittelytieteen tai elektroniikkatekniikan kandidaatin tutkinto. DevOps-käynnistysleirit, kuten Simplilearn, DigitalCrafts ja KeepCoding, voivat myös saada jalkasi oven väliin.

13. Tietokoneverkkoarkkitehti

Mediaanivuosipalkka, 2018: 109 020 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 5 % (keskimääräistä nopeaa)
Tietokoneverkko-arkkitehdit suunnittelevat monimutkaisia ​​digitaalisia järjestelmiä ja pilvilaskentainfrastruktuuria suurille ja pienille yrityksille. Tämä kenttä auttaa yrityksiä toimimaan digitaalisella aikakaudella.

Tietokoneverkkoarkkitehdit saavat korkean palkan ja hyvät työmahdollisuudet. Palkkasi tietokoneverkkoarkkitehtina vaihtelee sijainnin mukaan. Kaliforniassa toimiva ammattilainen voi ansaita noin 123 000 dollaria vuodessa, kun taas Floridassa työskentelevä vain noin 86 000 dollaria.

Kuinka tulla tietokoneverkkoarkkitehtiksi
Hallitse ala hankkimalla neljän vuoden kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä tai tietotekniikasta. Voit myös valita aiheeseen liittyviä aloja, kuten verkkohallinnon.

14. Java-kehittäjä

Mediaanivuosipalkka, 2019: 103 464 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2014-24: 19 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
Toinen tämän hetken parhaista teknisistä töistä on Java-kehitys. Java on vankka ohjelmointikieli. Se on erittäin hyödyllinen rahoituksessa, Android-sovellusten rakentamisessa, tutkimuksessa, big datassa ja monessa muussa. Java-kehittäjä käyttää Java-taitojaan ohjelmien kehittämiseen ja testaamiseen. Koska Javaa käytetään niin laajasti useilla suurilla teollisuudenaloilla, alan mahdollisuudet kasvavat edelleen.

Kuinka tulla Java-kehittäjäksi
Tyypillisesti riittää tietojenkäsittelytieteen tai vastaavan alan kandidaatin tutkinto. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kokemus on yhtä tärkeä, ellei enemmänkin, tärkeä Java-kehittäjille. Varmista siis, että kehität Java-taitojasi online-kurssien tai bootcamp-ohjelmien avulla.

15. Tekninen myyntiinsinööri

Mediaanivuosipalkka, 2018: 101 420 $
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 6 % (keskimääräistä nopeaa)
Tekninen myynti on loistava tapa aloittaa teknologiaura ilman koodaamisen opettelua. Joillekin ihmisille, erityisesti entisille myyjille, tämä asema voi olla erittäin palkitseva ja melko tuottoisa. Ja saatat sopia erityisen hyvin teknologiamyyntiin, jos olet jo perehtynyt myynti- ja markkinointistrategioihin.

Lisäksi pätevien myyntiinsinöörien kysyntä on erittäin korkea. Tekniikan myynnin ammattilaiset nauttivat hyvistä palkoista, provisioista ja yksinkertaisista koulutusvaihtoehdoista, usein työtakuulla.

Kuinka tulla tekniseksi myyntiinsinööriksi
Teknisen myyntiinsinöörin pätevyydet eivät ole yhtä tiukat kuin muut tässä mainitut urat. Työnantajat suosivat niitä, joilla on perustutkinto tekniikan aloilta, kuten tietojenkäsittelytieteestä ja ohjelmistotekniikasta. Kuitenkin, jos sinulla on myyntikokemusta muilta aloilta ja teknistä koulutusta, voit hakea aloitustason roolia. Voit myös hankkia tarvittavan kokemuksen ja koulutuksen tech sales bootcampin kautta.

16. PHP-kehittäjä

Mediaanivuosipalkka: 86 616 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 13 % (paljon nopeampaa kuin keskimäärin)
PHP-kehittäjät käyttävät taitojaan verkkosivustojen ja ohjelmistojen parantamiseen. Tietonsa avulla he voivat lisätä ominaisuuksia ja uusia toimintoja verkkosivustoille. He tekevät tämän tehdäkseen ohjelmista dynaamisempia. PHP-kehitys on yksi halutuimmista teknologiatöistä, koska se on WordPress-kehityksen perusta.

Kuinka tulla PHP-kehittäjäksi
Aivan kuten Java-kehittäjistä, sinustakin voi tulla PHP-kehittäjä ilman kandidaatin tutkintoa. Tyypillinen polku PHP:n kehittämiseen on tietojenkäsittelytieteen tai ohjelmoinnin koulutusohjelma. Toiset voivat kuitenkin valita koodaavia bootcamppeja, jotka keskittyvät erityisesti PHP:hen.

17. Python-kehittäjä

eskimääräinen peruspalkka (Glassdoor): 85 571 dollaria
Python on toinen erittäin suosittu ja laajalti käytetty ohjelmointikieli. Tämä selittää, miksi Python-kehitys on yksi parhaista teknologisista töistä nykyään.

Python-kehittäjä luo ja testaa koodia useille sovelluksille, ohjelmistoille ja järjestelmille. He työskentelevät tiedon louhinnan, pilvi- ja verkkokehityksen, koneoppimisen ja muiden parissa. He myös päivittävät ja arvioivat ohjelmia säännöllisesti.

Kuinka tulla Python-kehittäjäksi
Joillakin Python-kehittäjillä on tietojenkäsittelytieteen, ohjelmistotekniikan tai datatieteen kandidaatin tutkinto. Pythonin suosion vuoksi on kuitenkin syntynyt paljon kursseja ja koulutusohjelmia, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan uran Python-kehittäjänä.

Valitsetpa minkä polun tahansa, sinulla pitäisi olla vankka käsitys yleisimmin käytetyistä Python-verkkokehyksistä. Voit myös tutustua joihinkin parhaisiin Python-käynnistysleireihin nähdäksesi, voisiko intensiivinen, lyhytkestoinen ohjelma olla sinulle sopiva.

18. Verkko- ja tietokonejärjestelmänvalvoja

Mediaanivuosipalkka, 2018: 82 050 dollaria
Työpaikkojen kasvu, 2018-28: 5 % (keskimääräistä nopeaa)
Verkko- ja tietokonejärjestelmien ylläpitäjät ovat nykyään kysyttyjä lähes kaikilla maan toimialoilla. Jokainen yritys käyttää järjestelmiä ja verkkoja. Tämän seurauksena yritykset tarvitsevat koulutettuja ammattilaisia ​​hallitsemaan näitä tärkeitä ja monimutkaisia ​​järjestelmiä.

» LISÄÄ: Kuinka oppia Revit: Parhaat kurssit suunnittelutaitojen kehittämiseen
Verkko- ja tietokonejärjestelmänvalvojat ansaitsevat korkeita palkkoja jopa muihin tekniikan tehtäviin verrattuna. Indeedin mukaan verkon ylläpitäjä, jolla on 10 vuoden kokemus, voi ansaita Kaliforniassa lähes 84 000 dollaria vuodessa.

Kuinka tulla verkko- ja tietokonejärjestelmänvalvojaksi
Työnantajat etsivät yleensä kandidaatin tutkintoa. Toiset voivat kuitenkin hyväksyä todistukset tai kahden vuoden liitännäistutkinnon.

19. Mobiilisovellusten kehittäjä

Mediaanivuosipalkka, 2019: 73 034 dollaria
Mobiilisovellusten kehittäminen on yksi monista loistavista teknologiatöistä, jotka vaativat luovuutta ja innokkaita ongelmanratkaisutaitoja. Onko sinulla idea uudesta sovelluksesta, joka tarjoaa viihdettä, mukavuutta tai muuta arvoa? Harkitse sitten mobiilisovellusten kehittämistä, sillä me kaikki odotamme seuraavaa hienoa sovellusta tai mobiilivideopeliä!

Kuinka tulla mobiilisovelluskehittäjäksi
Voit joko pääaineena tietojenkäsittelytiede tai siihen liittyvä ala tai osallistua mobiilisovelluskehitykseen keskittyvälle koodauksen bootcampille.

20. Web Designer (UI/UX Designer)

Mediaanivuosipalkka, 2019: 64 030 dollaria
Verkkosuunnittelijat, kuten verkkokehittäjät, työskentelevät verkkosivustojen ja verkkosovellusten parissa. Asema on kuitenkin suuntautunut työmaarakentamisen visuaalisiin näkökohtiin. Tehtäviin kuuluu sivuasettelujen ja kehysten luominen, tiivis yhteistyö kehittäjien kanssa ja sovellusten mallien suunnittelu.

Se tekee web-suunnittelusta houkuttelevan vaihtoehdon luoville ihmisille. Verkkosuunnittelu on laaja urapolku, mutta UX- ja käyttöliittymäsuunnittelijoille on paljon mahdollisuuksia työmarkkinoilla.

Kuinka tulla web-suunnittelijaksi
Verkkosuunnittelijaksi voit suorittaa joko kahden tai neljän vuoden tietojenkäsittelytieteen tai graafisen suunnittelun tutkinnon. Lukemattomat bootcampit tarjoavat myös web-suunnitteluohjelmia, jotka ovat erikoistuneet käyttöliittymään (UI), käyttökokemukseen (UX) tai molempiin.

21. Tuotepäällikkö

Keskimääräinen peruspalkka: 87 216 dollaria
Teknologian kasvun myötä tuotehallinnasta on tullut koodaustyö. Koodaajana tuotepäälliköt ymmärtävät paremmin yrityksen luomia tuotteita. He voivat myös kommunikoida paremmin ohjelmistokehittäjien ja insinöörien kanssa.

Kuinka tulla tuotepäälliköksi
Tuotepäälliköksi päästäksesi tarvitset tuotehallinnan kandidaatin tai maisterin tutkinnon tai yrityksen luomiin tuotteisiin liittyvän tutkinnon, kuten tietojenkäsittelytieteen tai ohjelmistotekniikan. Voit myös osallistua koodauksen bootcampille tuotepäälliköksi, koska monet yritykset eivät vaadi tutkintoa tehtävään.

22. Tietokannan kehittäjä

Keskimääräinen peruspalkka: 75 774 dollaria
Tietokannan kehittäjät valvovat tietokannan hallintajärjestelmiä. He tekevät yhteistyötä ohjelmistokehittäjien kanssa varmistaakseen, että järjestelmä pystyy käsittelemään suuria tietomääriä. Tietokannan kehittäjän ensisijainen vastuu on luoda ja muokata tietokantoja.

Kuinka tulla tietokannan kehittäjäksi
Tietokannan kehittäjäksi ryhtyäksesi tarvitset tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnon tai jotain vastaavaa, kuten soveltavaa matematiikkaa. Jotkut tietokantakehittäjän paikat eivät vaadi tutkintoa.

23. Koneoppimisinsinööri

Keskimääräinen peruspalkka: 112 926 dollaria
Koneoppimisinsinööri työskentelee tietokoneohjelmoinnin ja tekoälyn kanssa saadakseen koneen suorittamaan tiettyjä tehtäviä. Nämä insinöörit luovat ohjelmia, joiden avulla koneet voivat suorittaa tiettyjä tehtäviä ja velvollisuuksia, vaikka niitä ei kehoteta tekemään niin. Se on koodaustyötä, joka kehittyy ja muuttuu jatkuvasti.

Kuinka tulla koneoppimisinsinööriksi
Päästäksesi koneoppimisinsinööriksi, tarvitset ylemmän tutkinnon tietojenkäsittelytieteestä, tilastotieteestä, soveltavasta matematiikasta tai muusta asiaan liittyvästä alasta. Tarvitset myös koodauskokemusta Pythonista, Javasta, R:stä, C++:sta. ja JavaScript.

24. Tietokonejärjestelmäanalyytikko

Keskimääräinen peruspalkka: 112 926 dollaria
Työllisyyden kasvu, 2019–29: 7 %
Tietojärjestelmäanalyytikko varmistaa, että organisaatio tai yritys hyödyntää teknologiaa tehokkaasti. Tämä koodausura sisältää laajan tutkimuksen ja uusimman teknologian käyttöönoton, tekniikan päivityksen hyötyjen ja kustannusten analysoinnin sekä teknologiapäivitysten asennuksen valvonnan.

Miten tulla tietokonejärjestelmäanalyytikoksi
Tietojärjestelmäanalyytikoksi pääsemiseksi tarvitset edistyneen tutkinnon tietojenkäsittelytieteestä, liiketaloudesta tai vastaavalta alalta. Jos haluat työskennellä tietokonejärjestelmäanalyytikkona tietyllä toimialalla, kuten terveydenhuollossa tai rahoituksessa, harkitse kyseisiin aloihin liittyvien jatkokurssien suorittamista.

Saatavilla on myös koodauksen bootcamppeja, jotka kouluttavat sinua tietokonejärjestelmäanalyytikkoksi. Näillä ohjelmilla ei ole tutkintoja, mutta ne vievät vähemmän aikaa ja kouluttavat sinut välittömään työhön.

25. Ohjelmistojen kehittäjä

Keskimääräinen peruspalkka: 110 140 dollaria
Työllisyyden kasvu, 2019–29: 22 %
Ohjelmistokehitys on prosessi, jossa suunnitellaan, luodaan ja julkaistaan ​​tietokoneohjelmistoja. Ohjelmistokehitysmuotoja on erilaisia, kuten mobiilisovellusten kehitys, ohjelmointikehitys ja järjestelmäohjelmistokehitys.

Kuinka tulla ohjelmistokehittäjäksi
Ohjelmistokehittäjäksi ryhtyminen edellyttää kahdesta neljään vuotta kestävän tietojenkäsittelytieteen tai siihen liittyvän alan tutkintoa. On muitakin tapoja tulla ohjelmistokehittäjäksi, kuten koodata bootcamps. Näihin ohjelmiin ei sisälly tutkintoa, mutta ne tarjoavat usein käytännön koulutusta, uraneuvontaa, neuvontaa ja muita työkaluja, jotka auttavat sinua löytämään koodaustyön valmistumisen jälkeen.

Onko teknologia hyvä urapolku?
Teknologia on hyvä urapolku nopean kasvunsa, monipuolisten uramahdollisuuksiensa, korkean mediaanipalkansa ja nopean työllisyysasteensa ansiosta. Nykyään IT- ja koodaustyöt ovat yksi suurimmista ennustetuista työllisyyden kasvuluvuista.

Yksi koodaustyön merkittävimmistä eduista on, että ala ei vaadi korkeakoulututkintoa. Niin kauan kuin pystyt osoittamaan koodaustaitosi, voit saada koodaustyön useissa korkean tason teknologiayrityksissä, kuten Google, Apple, Microsoft, IBM ja Dell.

Teknisen työn palkka: kuinka paljon koodaustyöt maksavat?
Koodaustyön palkat vaihtelevat erikoisalan, toimialan, sijainnin ja kokemuksen mukaan. Työtilastotoimiston mukaan tietokoneohjelmoijan mediaanipalkka on 89 190 dollaria. Erikoistuneet urat, kuten ohjelmistokehittäjät ja järjestelmäinsinöörit, voivat kuitenkin saada korkeampia palkkoja.

Pelkästään yhden ohjelmointikielen, kuten Java, C, C++ tai Python, tunteminen riittää koodaustyöhön, jonka vuosipalkka on yli 100 000 dollaria.

Löydä itsellesi sopiva tekniikka

Päätämme tähän luettelomme parhaista teknologiatöistä. Nämä ovat kysytyimpiä teknologiauraja vuoteen 2022 ja sen jälkeen. Odota vertaansa vailla olevaa työtyytyväisyyttä, kilpailukykyisiä palkkoja ja upeita etuja!

Vastaa