Meta julkaisee 6 päivitystä Facebook-ryhmiin

Meta julkistaa kuusi päivitystä Facebook-ryhmiin, joiden avulla käyttäjät voivat jakaa enemmän sisältöä ja ylläpitäjät voivat hallita yhteisöään tehokkaasti.

Facebook-ryhmien kuusi uutta työkalua ja ominaisuutta ovat:

  1. Rullaa Facebook-ryhmissä
  2. Jaa Facebook-ryhmän tapahtumia Instagram-tarinoihin
  3. Mukauta Facebook-ryhmän profiileja
  4. Tunnista Facebook-ryhmän yhteisön jäsenet
  5. Päivityksiä Admin Assist -työkaluun
  6. Salli ryhmän jäsenten julkaista sisältöä, josta Facebook on ilmoittanut

1. Rullaa Facebook-ryhmissä

Facebookin käyttäjät voivat nyt luoda ja jakaa keloja yksinomaan ryhmien sisällä.

Aikaisemmin, jos haluat jakaa rullan Facebook-ryhmään, sinun oli ensin julkaistava se jonnekin muualle Facebookiin ja jaettava sitten viesti ryhmälle.

Nyt voit ladata rullan suoraan ryhmään, mikä on ihanteellinen yksityisille yhteisöille.

 

2. Jaa Facebook-ryhmän tapahtumia Instagram-tarinoihin

Voit nyt jakaa linkkejä Facebook-ryhmän tapahtumiin Instagram-tarinasi.

Tämä ominaisuus on ryhmän jäsenten ja järjestelmänvalvojien käytettävissä, ja se voi olla tehokas tapa kasvattaa yhteisöjä.

 

3.Mukauta Facebook-ryhmän profiileja

Voit nyt muokata Facebook-ryhmäsi Tietoja minusta -osiota korostaaksesi mitä tahansa tietoa yhteisön kanssa.

Lisäksi järjestelmänvalvojille ja jäsenille on nyt mahdollisuus lisätä profiiliinsa osoitus siitä, että he ovat avoimia viestien vastaanottamiseen. Tämä viestittää muille jäsenille, että olet kiinnostunut muodostamaan henkilökohtaisen yhteyden.

 

4. Tunnista Facebook-ryhmän yhteisön jäsenet

Facebook testaa uutta tapaa, jolla järjestelmänvalvojat voivat korostaa eniten osallistuneita ryhmän jäseniä. Jäsenet voivat osallistua ottamalla aktiivisen roolin, jolla on joukko vastuita yhteisössä, tai vastaanottamalla reaktioita ja kommentteja viesteihin.

Samankaltaisessa testissä Facebook työskentelee tapaa, jolla järjestelmänvalvojat tunnistaisivat ryhmän jäsenet, jotka tekevät kaikkensa saadakseen muut tuntemaan itsensä tervetulleiksi.

 

5.Päivityksiä Admin Assist -työkaluun

Facebook päivittää olemassa olevaa Admin Assist -työkaluaan lisäämällä tapoja moderoida ja toimia sisällön suhteen.

Ryhmän järjestelmänvalvojilla on nyt mahdollisuus siirtää automaattisesti viestit, jotka sisältävät kolmannen osapuolen faktantarkistajien virheellisiksi arvioimia tietoja, odottaviin viesteihin. Näin järjestelmänvalvojat voivat tarkistaa viestit ennen niiden poistamista.

Facebook auttaa ryhmän ylläpitäjiä ymmärtämään, kuinka Admin Assist auttaa heitä hallitsemaan yhteisöään uudella päivittäisellä tiivistelmällä. Päivittäinen tiivistelmä sisältää yhteenvedon toimista, joita Admin Assist on tehnyt yhteisössä järjestelmänvalvojien asettamien kriteerien perusteella.

 

6. Salli ryhmän jäsenten julkaista sisältöä, josta Facebook on ilmoittanut

Facebook testaa vaihtoehtoa, jonka avulla kelvollisten ryhmien järjestelmänvalvojat voivat käyttää harkintaa, kun on kyse Facebookin automaattisen valvontajärjestelmän ilmoittaman sisällön sallimisesta.

Tämän ominaisuuden avulla akvaarioharrastajaryhmän järjestelmänvalvoja voi sallia merkityn kommentin, joka kutsui kalaa ”rasvaiseksi”, jonka ei ollut tarkoitus olla loukkaavaa.

Meta käyttää useita kriteerejä määrittääkseen ryhmän kelpoisuuden tähän ominaisuuteen, mukaan lukien se, että järjestelmänvalvoja ei saa olla aiemmin poistetun ryhmän ylläpitäjä.

Lähde

Vastaa