Marvel Snap tuo supersankareita ja nopeutta korttitaistelijoille

Marvel Snap on nopeatempoinen korttitaistelija, joka tulee mobiilille ja PC:lle entisiltä Hearthstonen kehittäjiltä. Voit rekisteröityä Android-betaversioon nyt.

Marvel Snap, uusi korttitaistelupeli, on tulossa pian mobiilille ja PC:lle. Marvel Entertainment twiittasi uutisen torstaina.

Verkkosivustonsa mukaan Marvel Snap sisältää koko Marvelin multiversen. Tässä keräilykorttipelissä pelaajat voivat koota unelmajoukkueensa Marvel-sankareista, roistoista ja muunnelmista, joilla jokaisella on ainutlaatuisia kykyjä. Marvel Snap aikoo julkaista yli 150 peruskorttia, joita pelaajat voivat kerätä, ja uusia kortteja tulee kuukausittain yhdessä uusien kausien kanssa.

Jokainen peli on noin kolme minuuttia pitkä, ja vastustajat pelaavat samanaikaisesti, joten kukaan ei ole jumissa odottamassa vuoroa. Kierrokset etenevät nopeasti ja vaativat strategista ajattelua voittaakseen. Peli lisää jännitystä Snapsilla – jos uskot olevasi voittoa vastaan, voit napsauttaa toisen pelaajan, mikä tuplaa kosmiset kuutiot tai pelin sisäisen palkinnon. Ajattele sitä ”all-in menemisenä” pokerissa – onko sinulla todella hyvät kortit tai yritätkö bluffata.

Lopullisena tavoitteena on varmistaa kaksi kolmesta pelipaikasta, kuten Wakanda, Knowhere ja Sinister London.

Marvel Snap julkaisi suljetun Android-betaversion. Rekisteröidy näin:

1. Vieraile Marvel Snapin verkkosivustolla.
2. Napsauta näytön oikeasta yläkulmasta Liity betatestiin.
3. Napsauta Rekisteröidy tästä.
4. Sinua pyydetään täyttämään kysely (noin tusina kysymystä) pelitottumuksistasi ja laitteistasi.
5. Kun olet täyttänyt kyselyn, napsauta Lähetä.

Sivuston FAQ:n mukaan pelaajat voivat täyttää kyselyn saadakseen mahdollisuuden osallistua. Jos et täytä kyselyä, et pääse betaan.

Vastaa