Avatar: The Way of Water Ties Alkuperäinen elokuvan lipputulot

Avatar: The Way of Water on jatkanut titaanisia lipputulojaan saavuttamalla alkuperäisen 2009 elokuvan ennätyksen. Viivästynyt jatko-osa, joka ilmestyi 16. joulukuuta, näkee ohjaajan James Cameronin yhdistävän alkuperäiset näyttelijät Sam Worthingtonin, Zoe Saldañan, Sigourney Weaverin ja Stephen Langin toiselle matkalle kaukaiseen Pandoran kuuhun, Na’vien kotiin. Elokuva on valloittanut maailman myrskyllä, ja sen lipputulot nousivat nopeasti yli 2 miljardin dollarin ja nousi maailman neljänneksi kaikkien aikojen tuottoisimmaksi elokuvaksi.

Per Variety, ennätysmyrkytys Avatar: The Way of Water -lipputuloksissa on juuri saavuttanut toisen suuren saavutuksen. Tästä viikonlopusta, joka ei nähnyt muita suuria laajoja julkaisuja, tulee seitsemäs viikonloppu peräkkäin, jolloin elokuva nostaa kotimaan lipputulojen ykköspaikan. Tämä vastaa niiden viikonloppujen määrää, jolloin alkuperäinen elokuva oli ykkönen vuonna 2009.

Voiko Avatar: The Way of Water tulla kaikkien aikojen tuottoisimmaksi elokuvaksi?

Vaikka elokuva on osoittanut joitain merkkejä hidastumisesta kotimaan lipputuloissa, Avatar: The Way of Water tarjoaa mahdollisuuden laajentaa sarjaansa nro 1 vielä pidemmälle kuin alkuperäinen Avatar. Sillä on kuitenkin enää kaksi viikkoa aikaa tehdä niin, sillä Ant-Man and the Wasp: Quantumania julkaistaan helmikuun 17. päivänä, sillä se putoaa varmasti paikaltaan. Seuraavana kahtena viikonloppuna nähdään Avatar. jatko-osa kilpailee taistelukentällä vahvojen kilpailijoiden kanssa, kuten M. Night Shyamalanin uusi trilleri Knock at the Cabin ja Ystävänpäivänä julkaistava aistillinen jatko-osa Magic Mike’s Last Dance, mutta sillä on silti kaikki mahdollisuudet jatkaa sarjaansa ainakin vähän pidempään.

Suuri kysymys on kuitenkin edelleen siitä, onko jatko-osassa sitä mitä tarvitaan, jotta siitä tulisi kaikkien aikojen elokuva nro 1. Tällä hetkellä Avatar: The Way of Water ja sen nimen välissä on vain kolme elokuvaa: Cameronin oma 1997 romanttinen eepos Titanic, 2019 Marvel Cinematic Universe -crossover-elokuva Avengers: Endgame ja alkuperäinen Avatar. Vaikka se on jo saavuttanut merkittäviä harppauksia listalla ja näyttää olevan valmis ohittamaan Titanicin joskus tulevassa kuussa, on vielä noin 806 miljoonan dollarin aukko, joka sen on suljettava päästäkseen huipulle.

Se on huomattava summa rahaa, kun otetaan huomioon, että vuonna 2022 on vain kuusi elokuvaa, jotka tuottivat yli 800 miljoonaa dollaria koko sarjansa aikana. Kuitenkin, jos Avatar: The Way of Water kääntyy edelleen niin suuria määriä kansainvälisillä alueilla ja erityisesti Kiinassa, jossa se on yksi ainoista pandemian aikakauden amerikkalaisista elokuvista, joka saa näyttää, se voi hyvinkin saavuttaa tämän tavoitteen. . Ant-Man voisi kuitenkin täyttää nämä toiveet odotetulla suurella bruttomäärällä, kun se käynnistää MCU:n vaiheen 5.

Vastaa