Stranger Things -tähti jakaa ensimmäisen katsauksen uuteen kauhuelokuvaan

Stranger Things -sarjan tähti Finn Wolfhard astuu kameran taakse ohjaamaan Hell of a Summeria. Ja nyt hän on paljastanut ensimmäisen katsauksen tulevaan kauhukomediaelokuvaan.

Instagramissa 6. helmikuuta Wolfhard jakoi ensivaikutelman 25,4 miljoonalle seuraajalleen. Kuvassa Wolfhard ja hänen näyttelijä- ja ohjaaja Billy Brykin hahmossa välähtävät soihtuja johonkin mahdollisesti muuhun maailmaan.

”Se tapahtuu”, Wolfhard kirjoitti viestin otsikossa.

Tontin yksityiskohdat ovat tällä hetkellä tiukan peiton alla. Tiedämme kuitenkin, että Fred Hechinger (Valkoinen lootus), D’Faraoh Woon-A-Tai (Reservation Dogs), Abby Quinn (Knock at the Cabin) ja Pardis Saremi (Ruthless Renegade) esiintyvät myös Hell of assa. Kesä sivurooleissa.

Poissa elokuvanteosta Wolfhard valmistautuu sukeltamaan takaisin Netflixin Stranger Thingsiin Mike Wheelerin roolissa.

Stranger Thingsin viides ja viimeinen kausi tuo takaisin myös David Harbourin Chief Hopperin, Noah Schnappin Will Byersin, Caleb McLaughlinin Lucas Sinclairin ja Millie Bobby Brownin Elevenin.

Puhuessaan näyttelijöiden ystävyydestä Wolfhard sanoi aiemmin: ”Emme ole jokapäiväisessä tekstiviestissä millään tavalla, emmekä siksi, että… on kuin, lähetätkö tekstiviestejä serkkullesi joka päivä? Luultavasti et.

”He ovat meidän perhettä. Puhumme toistemme syntymäpäivinä. Puhumme silloin tällöin. Mutta samalla tavalla kuin perhe toimii, jos olen koskaan tarvinnut jotain, he ovat siellä.”

Samaan aikaan Noah Schnapp kiusoitteli äskettäin, että Stranger Things -lehden katsojat saavat sulkemisen hänen hahmonsa Willin seksuaalisuudesta viimeisissä jaksoissa.

”Voin vain kertoa, että olen erittäin, hyvin innoissani siitä, mitä on tulossa”, hän kertoi.

”Mielestäni he tekivät hienoa työtä Willin hahmon kanssa tällä kaudella ja käsittelivät kauniisti kaiken, mitä he tarvitsivat. Tapa, jolla he päättivät esityksen, on aivan täydellinen – tarina alkoi Willistä ja se päättyy Williin.”

Vastaa